Információ: +36 (30) 6936 869
Kosár - 0Ft

Cipőgyártási technológia fejlesztése Jáger József egyéni vállalkozónál

A kedvezményezett neve: Jáger József EV
A projekt címe: Cipőgyártási technológia fejlesztése Jáger József egyéni vállalkozónál
A szerződött támogatás összege: 7.105.813 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02158
A projekt fizikai befejezésnek tervezett napja: 2023.11.01.
Projekt megvalósulási helyszíne: 3282 Nagyfüged, Ady Endre út 103., hrsz.: 856.

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt az ortopéd cipő és talpbetét gyártó vállalkozásunk technológiai korszerűsítésére irányul, ennek érdekében több új, modern gép kerül beszerzésre. Egyedi termékeket készítünk, így akinek készül a cipő, annak meg kell jelenni a rendelésen.

A mintavételt, illetve a gyártó munkafolyamatainkat szeretnénk precízebbé és hatékonyabbá tenni, ezért a projekt keretében beszerzésre kerül egy Calibry 3D kézi szkenner, egy 620 S3 COOL-TEC típusú vákuumformázó gép, 2 db Printlab2 talpforma mintavevő készülék, egy Presscam talpnyomás érzékelő készülék és egy Posturoscpoe testtartást vizsgáló készülék.
A projekt része a fűtés korszerűsítése, ami a napelemek telepítése óta van tervben, a környezetvédelem és az energiahatékonyság jegyében. A projekt keretében egy elektromos kazánt vásárolunk és szereltetünk be, amely a meglévő gázos rendszert fogja leváltani és költségtakarékosabbá tenni.

Mivel szeretnénk lépést tartani a mai informatikával, így szükség van egy ennek megfelelő jól használható számítógépre. A meglévő gépünk nagyon régi, elavult, ezért lecseréljük egy HP Workstation Z1 G8 típusú gépre, amit az irodai adminisztratív feladatok ellátására fogunk használni.

Az új, korszerű eszközök beszerzése által hatékonyabban tudjuk elvégezni folyamatainkat, gyorsabban tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket az elvárt precíz minőségben. Mindezek által erősödik a vevői elégedettség, növekszik a piaci pozíciónk és versenyképességünk, ezáltal pedig az árbevételünk.

Széchenyi 2020